DE TOEKOMST IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT

ONZE VISIE

THE FUTURE IS ELECTRIC

Wij geloven sterk in een toekomst met goedkope groene energie voor iedereen. Wij willen bijdragen aan een beter klimaat door maximaal gebruik te maken van duurzaam opgewekte stroom voor onze dagelijkse energie behoefte én onze verplaatsing.

Groene energie is overvloedig aanwezig in onze omgeving, maar vaak niet in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment. Met ons energiemanagement systeem en batterij opslag kunnen we dit probleem definitief oplossen. Wij willen u maximaal gebruik laten maken van de goedkope energie die u zelf produceert en u bevrijden van prijsstijgingen en opgelegde belastingen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST 

Onze gezinssituaties, ons energieverbruik en de technologie veranderen snel. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat uw systeem eenvoudig aangepast en uitgebreid kan worden.

Is uw energieverbruik gestegen en wil u extra zonnepanelen plaatsen? Wij kunnen uw PV installatie gemakkelijk uitbreiden en zorgen ervoor dat u de opbrengst van alle zonnepanelen eenvoudig kan monitoren in één portaal of app.

Heeft u een elektrische wagen gekocht en heeft u nood aan een laadstation? Wij installeren een laadstation dat op een slimme manier aangestuurd wordt zodat de overproductie van energie onmiddellijk gebruikt wordt om de wagen te laden. Verdwijnt uw voordeel van de terugdraaiende teller of wenst u hier bewust van af te stappen? Wij plaatsen een energiemanagement systeem dat uw eigen opgewekte energie op de best mogelijke manier beheert. Zo kan u op een slimme manier elektrische toestellen aansturen of uw elektrische wagen laden. Het overschot van energie wordt opgeslagen in het batterijsysteem zodat u het op een later tijdstip kan gebruiken. 

Heeft u reeds een PV-installatie en wil u opslag toevoegen? Wij kunnen aan elke installatie een batterij systeem toevoegen zonder dat u moet investeren in een nieuwe PV omvormer. 

Heeft u reeds een batterij systeem en heeft u nood aan meer opslag? De opslagcapaciteit van onze systemen kan snel, eenvoudig en goedkoop worden uitgebreid.

KLANTENTEVREDENHEID OP DE EERSTE PLAATS 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten jarenlang kunnen genieten van hun investering en werken daarom uitsluitend met zeer ervaren techniekers en kwaliteitsvolle materialen van gevestigde fabrikanten die al jaren actief zijn in de sector. 

Wij staan ook na de installatie steeds klaar voor onze klanten. Zijn er vragen of problemen? Is hun energiebehoefte gewijzigd? Wij helpen onze klanten met veel plezier. 

HEMTEC IS EEN ENERGIEKE PARTNER VOOR HET LEVEN. 

Waarom kiezen voor Hemtec

FUTURE PROOF

Wij installeren niet enkel zonnepanelen maar maken uw woning of bedrijf klaar voor de toekomst.

Onze installaties zijn eenvoudig uit te breiden met batterij opslag, een laad station en energy management systeem

ERVARING

Met meer dan 10 jaar ervaring in groene energie kennen wij ons vak als geen ander. Onze experts ontwerpt een installatie op uw maat waar u jaren van zult genieten.

KWALITEIT

Hemtec werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en geeft de hoogste prioriteit aan klantentevredenheid.

logo_uitleg

Adres

Hemtec BV
Steenweg 194
3665 AS
Belgie

Over ons

Onze Visie
Contact

© 2020 Hemtec