ALTIJD UP TO DATE

ENERGIE MANAGEMENT

De energieprijzen zijn de voorbije jaren fors gestegen, de terugdraaiende teller loopt af en de impact van luchtverontreiniging wordt steeds meer duidelijk. We moeten bijgevolg bewuster omgaan met onze energie en investeren in de productie en opslag van groene energie.

Hemtec wil u in de eerste plaats inzicht geven in uw energieproductie en verbruik. Onze overzichtelijke app is hierbij een interessante tool.

Daarnaast is het belangrijk om onze eigen opgewerkte energie zo veel mogelijk zelf te gebruiken. Ons home energy management systeem maakt het mogelijk om op een slimme manier verbruikers aan te sturen, de resterende energie op te slaan en zo in hoge mate zelfvoorzienend te worden.

Ons systeem houdt rekening met tal van parameters om optimaal gebruik te maken van de beschikbare energie. Zo kan ons energy management systeem aan de hand van het weerbericht voorspellen hoeveel energie uw zonnepanelen zullen opwekken en aan de hand van uw gebruiksprofiel uw verbruik voorspellen. Het aansturen van uw toestellen of het laden van uw elektrische auto’s wordt hier automatisch op afgestemd. Een batterij systeem kan dienen als buffer en uw zelfconsumptie aanzienlijk verhogen.

Adres

Hemtec BV
Steenweg 194
3665 AS
Belgie

Over ons

Onze Visie
Contact

© 2020 Hemtec